16 Ekim 2008 Perşembe

THKD barınağındaki hayvanlar aç kalmasın!















Hayatını sokak hayvanlarının bakımına ve sahiplendirilmesine adamış bir arkadaşım var: Kebire Bozkurt. Hakkında gazetelerin röportaj yaptığı Kebire listesindeki binlerce hayvan severe düzenli olarak bilgilendirme yapıyor, sahipsiz hayvanların özelliklerini ve resimlerini yolluyor. Kendisi şu an Türkiye Hayvanları Koruma Derneği İdari İşler Müdürü olarak çalışıyor.

Kebire'nin benim de sık sık ziyaret ettiğim ve bir çok sahipsiz cins cins hayvanların bilgisinin yer aldığı bir blogu var:

http://www.yuvaariyorum.blogspot.com/

Petshoplardan kedi köpek almak yerine buradaki sevgiye muhtaç hayvanlara bakmanızı tavsiye ederim, mutlaka hoşunuza gidece bir arkadaş bulabilirsiniz.

Sokak hayvanlarını seven ancak onlara uzaktan ilgi duyanların da yapabilecekleri en kolay şey artık bu teknoloji çağında internet üzerinden direk barınaklara mama ve ihtiyaç malzemesi yardımında bulunmak. Aşağıda sevgili Kebire'den gelen bir mesajı sizlere iletiyorum. THKD yanısıra tüm barınaklara Migros ve diğer sanal marketler aracılığıyla yardımda bulunabilirsiniz.

http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showDonations.do

*********************************

Sevgili Hayvan Dostları ve Korumacıları,

Türkiye hayvanları Koruma Derneğinin bakımını üstlendiği 500 civarındaki köpek ve 300’e yakın kedi için kuru ve yaş mamaya ihtiyacımız vardır.

Bildiğiniz gibi sadece mama ile bitmiyor bir çok eksik var ama eğer şu önümüzdeki bir iki aylık mama ihtiyacımızı giderebilirsek çok rahatlayacağız.

Bağışlayacağınız mamaları direk dernek adresimize yollayabileceğiniz gibi Migros kangurum sitesinden de bağışta bulunabilirsiniz.

Kangurum, siparişleri hemen ertesi gün adrese teslim ediyor.

Migros sanal marketten bakımlarını üstlendiğimiz canlara mama ulaştırmak için;

Kangurum sitesinin hazırlamış olduğu sayfaya girerek bağış bölümünden Türkiye Hayvanları Koruma Derneğinin sayfasına girmeniz ve adımları takip ederek sipariş vermeniz gerekiyor.

Kredi kartı ile ödeme yapabileceğiniz gibi havale ile de ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Linkin kısa yolu: http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/donationProducts.do?donationinstituteid=30

Sahipsiz sokak hayvanlarına hep birlikte sahip çıkalım…

Sevgi ve Saygılarımla,

Türkiye Hayvanlari Koruma Dernegi
İdari İşler Müdürü
A. Kebire Bozkurt
0532 573 40 70

Hiç yorum yok: