17 Ekim 2008 Cuma

Hayvanlarla konuşmak -6- Fotoğraflardan iletişim

Hayvanlarla iletişim kurmanın teorisi, kendi deneyimlerimi, iletişim kurma yöntemlerini, dinlemeyi, sorulabilecek soruları okuduysanız dünyadanın herhangi bir yerindeki hayvan ile nasıl iletişim kurabileceğinizi de merak ediyor olabilirsiniz. Fotoğraflar hafızamızdaki anılarımız gibi, zamanın donduğu anlardır. Hiç bir saniye bir sonraki ile aynı değildir. Devamlı bir değişim vardır. O yüzden bir fotoğraf o anın karakteristik kodlarını içinde barındırır, bizi çekildiği ana götürebilir.

Hayvanlarla fotoğrafları aracılığıyla iletişim kurmakFotoğraflar zamanda dondurulmuş bir anın kuantum hologramıdır. Bunun için kuantum hologramını açıkladığım bloglarıma bakabilirsiniz. Hayvanlarla fotoğraflarına bakarak da iletişim kurabilirsiniz. Bunun için hayvanın canlı olması gerekmez. Geçmişte yaşamış bir hayvanın da fotoğrafına bakarak onun zamanda bıraktığı hologram izlerini okuyabilir ve geçmişi ile ilgili iletişime geçebilirsiniz.

Fotoğraftan iletişime geçmek için ilk önce hiç bilmediğiniz hayvanlardan başlayın. Hayvanın sahibi olması sorularınızın cevaplarını kontrol etmeniz açısından önemli. Başlangıç olarak “en favori yiyeceğin ne, yatağın ne renk, yemek kabın ne renk” gibi temel sorular sorun. Daha sonraya çözüm bekleyen soruları saklayın.

Hayvanın size en çekici gelen, en yoğun hisleri veren resmine bakın. Hayvanın gözleri resimde belirgin olsun. Gözler ruha giden pencerelerdir. İletişim için önceki Hayvanlarla konuşmak bloglarımda anlattığım iletişim rehberi ve hayvanları dinlemeyi öğrenmekteki yöntemleri izleyin. Anlatıldığı şekilde zihninizi boşalttıktan sonra kalbinizden hayvana doğru giden bir gümüş ışık ve sevgi demeti ile köprü kurun. Sonra sorularınızı sormaya başlayın. Eğer seçmiş olduğunuz resimdeki hayvan artık yaşamıyorsa aşağıdaki soruları sorabilirsiniz.

Şimdi kiminle birliktesin?
Dünyadaki son günlerin hakkında neler hissettin?
Nasıl öldüğünü bana anlatabilir misin?
Sahibin senin çok mu erken dünyadan ayrılmana izin verdi?
Sahibin seni dünyada istediğinden daha mı uzun tuttu?
Seninle birlikte başka hayvanlar var mı?
Şimdiki dünyan nasıl gözüküyor? Neye benziyor?
Zamanının çoğunluğunu nasıl geçiriyorsun?
Bir işin var mı?
Dünyadaki hayatının amacı neydi?
Dünyadaki en favori aktiviten neydi?
Seni seven insanlara hangi dersleri öğretmeye çalışıyordun?
Tekrar geri dönmeyi planlıyor musun? Ne zaman?
Yeni vücudun nasıl gözükecek?
Sahibin için bir mesajın var mı?
Sahibini sık sık ziyaret ediyor musun? Ediyorsan, ne zaman?
Dünyadaki hayvanlara yapılan davranışlar hakkında nasıl bir öneride bulunabilirsin?
Hayat ve ölüm hakkında bize ne öğretebilirsin?

Kendinize bu soruları sorarken düşünme zamanı vermeyin, aklınıza ilk gelen cevabı yazın. Kuvvetli duygular ve hisler doğru bir iletişim kurduğunuzu gösterir. Diğer bir noktada cevapların gelme hızını, bir anda cevaplarda yığılma gibi hissedebilirsiniz. Sorularınız bittiğinde ve hayvan ile aranızda kurduğunuz kalbinizden çıkan gümüş ışık demetini kesin. Sonra tüm bedeninizin üzerine parlak beyaz yıldızların aktığını ve sardığını hayal edin, böylece hayvanın üzerinizde bırakacağı duygulardan temizleneceksiniz.

Kaynak: Amelia Kinkade, The Language of Miracles, 2006.

Not: Sıradaki blogumda size kitaplarını büyük bir keyifle okuduğum Amelia Kinkade’yi ve hayvanlarla iletişim konusunda bilgi edinebileceğiniz diğer kaynakları anlatacağım.

**************************************************

Hayvanlarınızla iletilişim seansı almak ister misiniz?

11 yorum:

Food and Drinks dedi ki...

Sevgili basak hanim.bizde 13 yillik dostumzuu dun zor bir kararla uyutmaya karar verdik.malesef beyninde yumurta büyüklugunde bir tümör cikti.aci cekiyordu..bize bakislari oyle anlamliydi ki sanki basina geleni biliyor ve bize beni artık birakin der gibi bize veda ediyordu. Kucagimizdda cok huzurlu bir sekilde öldü. Ama biz okadar kotu durumdayiz ki evde heryerde onun izi sesi kosturmasi sanki evin icinde hala eşyalari oyuncakları gordukce Ağlıyoruz. Basak hanim siz kopeklerle iketisime gecebildiginizi söylediniz bizim köpeğimizlede iletisime geçip onun ne dusundugunu bizim icin duyabilirmisiniz..

Başak Pirtini dedi ki...

Merhaba, cok gecmis olsun. Kopeginizin bir resmini ve sorularinizi bana eposta ile gonderir misiniz? Basakyaykin (@) hotmail.com oradan yazisiriz. Sevgiler.

Unknown dedi ki...

Merhaba Başak hanim öncelikle çok güzel bi site teşekkür ederiz boyle bilgiler için..2 hafta önce 17 yıllık dostumuzu kaybettik meme kanseri teşhisi konulmuştu ardından farklı rahatsızlıklarda çıktı ve kızımızın bünyesi zayıf düştü ansızın gitti hersey onu hatırlatıyor ve tek yapabildiğimiz aglamak..onun hislerini suan herseyden çok merak ediyoruz rica etsek onu dinleyebilirsimisiniz çünkü çok özledik onu..

Unknown dedi ki...

Başak hanim merhaba..2 hafta önce 17 yıllık dostumuzu sila mizi kaybettik meme kanseri teşhisi konuldu tedavmizi gördük ancak başka rahatsızlıklarda çıktı derken ansızın kaybettik dostumuzu ve siteleri araştıriken sz çıktınız çok güzel bloklar teşekkür ederiz.rica etsem bizim sila mız la iletisime gecseniz çok merak ediyoruz neler hissettigini acilarmiz bi nebze azalır ogrenisek belki..

Başak Pirtini dedi ki...

Merhaba Ilknur hanim cok gecmis olsun. Bu aralar yogunluktan internette pek fazla vakit geciremiyorum. Bloglarimdaki yontemlerle hayvaninizla iletisime gecebilirsiniz. Onlar enerjileri ile ne zaman istersek yanimizdalar. Sevgiler.

Unknown dedi ki...

Başak hanim Merhaba.
Buqun iki yasindaki canım oqlumu kaybettik..
Cok aci birsekilde.
Canim oqlum karanlıktan cok korkar basak hanim nolur onunla iletisime gecin iyi mi nerde napiyor nasil sorun. Korkmasin nolursunuz annesi teyzesi dedesi onu çok seviyor onu cok ozledik. Nolur başak hanim lütfen

Başak Pirtini dedi ki...

Merhaba Selin hanım, kaybınıza çok üzüldüm. Bu aralar yeni bebeğim olduğu için bloglarıma pek vakit ayıramıyorum. Burada yazdığım adımları takip ederek hayvanınızla iletişime geçebilirsiniz. Umarım başarılı olursunuz. Sevgiler. Başak

Unknown dedi ki...

Başak hanım merhaba bir ay önce nişanlım tarafından bir golden yavru köpek aldık ismi de efe idi fakat iki gün önce onu gezdirirken tasmasız olduğu için bir an da elindeki fırlayıp araba çarpması sonucu ölmüş bu konuda ona çok kızgınım fakat o da çok üzgün olduğu için birşey diyemiyorum , ben çok kötü durumdayım ağlamaktan helak oldum bir türlü kendimi toparlayamıyorum hem tasmasız olduğu için vicdan azabı ve pişmanlık kendimi de çok suçluyorum yanında olabilirdim diye hem de kısa sürede olsa o kadar alışmışım ki tüm dünyam alt üst oldu geri gelmesi için herşeyimi verirdim ..sizden rica etsem lütfen onunla iletişime geçebilirmisiniz .. Sevgiler Seçil

Başak Pirtini dedi ki...

Merhaba Seçil hanım,
Basiniza gelen kazaya uzuldum. Kopeginizin size ve iliskinize katkisi ne oldu? Nisanlilik ve ileride evlilik zorlu surecleri birlikte atlatabilmek demek. Ileride cocuklar soz konusu olunca baska baska seyler cikiyor. Acaba kopeginiz kendini sizin alabileceginizi dusundugu hangi deneyim icin feda etti? icimizde dinginlikte kalabilmek etrafimizi ve sevdiklerimizi gitseler bile duymamiza olanak sagliyor. Bu calismayi ucretli yapiyorum. Seans bilgisi icin bana dogalanneyim@gmail.com adresine mail atabilir misiniz lutfen? Sevgiler,
Başak

Pınar dedi ki...

Başak hanım merhaba 3 senedir gözüm gibi baktığım oğlum dediğim papağanımı kaybettim. Son 1 aydır hastaydı çok çırpındık kurtarmak için ama kurtaramadık. Cumartesi gecesi fenalaştığı için serum amaçlı veteriner fakültesüne götürdük ve serum sonrası eve getirdik. Kutusunda duruyordu ama çok halsizdi gece başında bekledim, ama baktım yemek yemiyor su içmiyor tüneğine giderse orda yer diye düşündüm kutusunun kapağını açtığımda biraz hareketlendi elime gelip tüneğine başını uzattı be de tüneğine götürdüm. Sonra sadece 1 saat uykuya daldım ve kabus gördüm uyandığımda eşim beni çağırıyordu tüneğe doğru gittiğinde çocuğun tünekte olmadığını görünce endişelenmiş, tüneğin alt tarafındaki yumuşak yere düşmüş çocuk ve vefat etmişti. Sabaha kadar ağladık kabullenemedik bu durumu sadece 1 ya da 2 saat uyumuştuk ve o gitmişti. Ertesi gün defin işlemini yaparken birden hızlı bir rüzgar çıktı sanki devleşmiş kanatları ile rüzgar yaptığını bize hissettirmişti. Akşam eve vardığımızda oğlumdan burada ise bir işaret göndermesini diledim. Bir kaç ufak işaret aldık ama çok emin değildik. Boş tüneği salondaydı ve biz de salonda uyuyalım buradaysa kendini yalnız hissetmesin dedik. Sabah uyandığımda akşam koltuk kenarına bıraktığım eşofmanımın oğluma ne kadar benzediğini farkettik. Sanki derin uyguya dalmış gibi bir duruşu vardı inanılmaz bir şekilde tek gözü ile bize bakıyordu. Bu eşofmanın duruşunun tesadüf olmadığını düşünüyoruz ama bilemiyoruz ki burada mı başka bir yerde mi? Ruhu nereye gitti iyi mi huzurlu mu çok merak ediyoruz çok ama çok üzgünüz ne yapacağımızı bilemiyoruz. Sizden rica etsem müsait bir zamanda iletişime geçebilir misiniz? Sevgiler, Pınar

Başak Pirtini dedi ki...

Sevgili Pınar hanim,
Muhtesem mesajlar gelmis benim bakis acima gore. Size enerjisiyle yaninizda oldugunu anlatiyor. Basiniz sagolsun. Bu calismayi ucretli yapiyorum. Seans bilgisi icin bana dogalanneyim@gmail.com adresine mail atabilir misiniz lutfen? Sevgiler,
Başak