17 Ekim 2008 Cuma

Hayvanlarla konuşmak -3- Hayvanlarla iletişim kurma rehberi

Tüm dünyada hayvanlar her an konuşuyor. Peki bizler onları duyabilir miyiz? Herhalde hayatınızda bir kere olsun bu hayvanın dili olsa ne derdi diye düşünmüşsünüzdür. Eğer siz de hayvanlarla konuşmak istiyorsanız aşağıda anlattığım egzersizleri yaparak bunu gerçekleştirebilirsiniz.

Hayvanlarla iletişim kurma rehberi:

Kendinize bir hayvanlarla iletişim defteri edinin. Bu özel not defterinizi ve kaleminizi alın ve hissettiklerinizi yazmaya başlayın.

Bu rehber resimdeki hayvan iletişimcisi Paloma Bärtschi-Herrera tarafından hazırlanmıştır. http://www.tiertalk.ch/en/home-en/
http://www.tiertalk.ch/en/home-en/animal-communication/communication-guide/

Bu yönlendirmeler hayvanlarla telepatik olarak nasıl iletişim kurabilabileceği konusunda bana hayvan aradaşım Spot tarafından verilmiştir.

1. İletişim kurmak isteyeceğiniz bir hayvana karar verin.

2. Bu hayvan ile neden iletişim kurmak istediğinizi kendinize sorun.

3. Bu hayvan veya hayvan türü hakkında sahip olduğunuz tüm önyargılarınızı, öğrenmiş, duymuş veya deneyimlemiş olduğunuzu düşündüğünüz tüm davranış, kişilik bilgilerini zihninizden silin.

4. Madde 3’teki tüm detayları zihninizden sildikten sonra bu hayvan hakkında nasıl bir duyguya sahip olduğunuzu sorun.

5. Eğer halen bir duygu veya düşünce hissediyorsanız bunu da zihninizden silin ve kendinize zihninizde hiç bir şey kalmayıncaya kadar aynı soruyu sorun.

6. Kendi duygularınızı ve zihinsel durumunuzu kontrol edin ve kendinize ait duygu ve düşüncelerinizi konuşmaya hazırlanmak için bir başka tarafa kaldırın. Şimdi yeni bir şeyler algılamak için hazır olmanız gerekiyor.

7. Seçtiğiniz hayvan üzerine odaklanın. Hayvana hoşgeldiniz deyin ve ona sizinle iletişim kurma konusunda istekli olup olmadığını sorun. Bir şey için bekleyin. Ne olduğunun önemi yok. Bu bir duygu, bir kelime, bir resim, bir renk veya sadece boşluk olabilir.

8. Ne algılarsanız onun için şükredin. Ne alıyorsanız onun için mutlu olun. Mutluluk sevgiye kuvvetli bir şekilde bağlıdır ve sevgi önyargısız birbirimiz ile iletişim kurmak için gereklidir.

9. Eğer devam edebileceğinize dair pozitif bir duygu hissederseniz, sorularınızı sorun. Eğer pozitif bir duygu hissetmiyorsanız teşekkür edin ve hoşçakal deyin.

10. Eğer sorularınızı sorabiliyorsanız, her soruyu sorduktan sonra bekleyin ve ne gelirse onu hissedin. İlk düşünce, ilk duygu, ilk resim veya ilk algılama doğru olandır. Hemen bunları yazın. Çoğunlukla henüz soruyu bitirmeden bi cevap alabilirsiniz. Daha ötesini düşünmeyin. Teşekkür edin ve gelen her neyse onu kabul edin.

11. Eğer emin olamazsanız, tekrar sorun. Hayvana doğru anlayıp anlamadığınızı sorun. Eğer halen aynı duygu veya resmi hissediyorsanız ona güvenin. Tekrar teşekkür edin ve saygılı bir şekilde hoşçakal deyin.

Bunlar hayvanlarla iletişimde temel adımlardır. Madde 2-6 çok dikkatli yapılmalıdır ve madde 7’ye geçene kadar çoğunlukla yoğun pratik gerektirir.

Tüm basamakları bir seferde geçerek bir deneme de yapar ve ne olacağını görebilirsiniz. Ancak iletişimin kendi yorumlarınızı, düşüncelerinizi, önyargılarınızı, bilgilerinizi, hatta travmalarınızı içerme riski çok büyüktür. Tüm bunları seçtiğiniz hayvanın iletişimden ayırmak çoğunlukla mümkün olmaz.

Ne yazıkki bu çok sık yaşanıyor ve karışıklığın içinden çıkmak yine biz hayvanlara kalıyor, bu da her zaman kolay olmuyor. Böylece, gerçek ve temiz bir iletişim kurabilmek için zihninizi ne kadar iyi boşaltabildiğiniz konusunda kendinize yeterince dürüst olmanız gerekiyor. Bu kolay bir uygulama değildir fakat kendinize giden yolda çok faydalı bir şeydir. Kendi köklerinize geri giden yol çok önemlidir ki bu hepimizin geri dönmek istediğimiz yerdir.

Şimdi size bol eğlenceli ve heyecanlı iletişimler diliyorum!

Not: Bu egzersizi Animal Communication yahoogrubundan almıştım. Bir sonraki blogumda hayvanlarla iletişim kurmak için bir sonraki blogumda daha derin bir egzersiz yöntemi daha anlatacağım.

**************************************************

Hayvanlarınızla iletilişim seansı almak ister misiniz?

8 yorum:

Adsız dedi ki...

çook teşekür ederim denemek için sabırsızlanıyorum hep konuşmak istemişimdir

Adsız dedi ki...

hep konuşmak istedim çok teşekür ederim

Adsız dedi ki...

Merhaba ben hayvanlarla iletişime geçilemez diye bir münazara girdim ama buna inanmıyorum lütfen yardım edin sizce hayvanlarla iletişim kurulabilr mi bu anlattığınız tam bir iletişim midir ? Yardıma ihtiyacım var.

Başak Pirtini dedi ki...

Merhaba hayvanlarin konusmalarini eger siz beyin dalgalarinizi ayarlayabilirseniz beyniniz icinde ses, dusunce, duygu ve his olarak alabilirsiniz. Nem de denedikce daha inanilmaz mesajlar aliyorum. Siz de deneyin kendiniz karar verin. Dunyada bu telepatilerle kayip hayvanlari bulan, sorun cozen insanlar var. Inanmayanlar asinda beyninin kapasitesine inanmayanlardir...

hayvanlarla iletişim kurma dedi ki...

Bu biraz ve en çok sevgi ile oluyor sanırım .

Adsız dedi ki...

çok teşekürler denedim ve sanki beynimin içinde birşeyler meydana geldi ama sonra dikatim dağıldı

Unknown dedi ki...

Başak link çalışmıyor guide olan

Başak Pirtini dedi ki...

Esracım herhalde eski bir site kaldırılmış. Ama guide kısmını zaten türkçeleştirmiştim. Yazıdaki yani.