24 Eylül 2007 Pazartesi

Bilinçli hayvan sahibi olmak

Bu bölümde çok sevdiğim bir arkadaşım sevgili Nedret Şanlı'nın yorumu üzerine nasıl bilinçli hayvan sahibi olabiliriz hakkında bu bölümü açmayı uygun gördüm. Burada özen göstermemiz gereken hatırlatıcı ve bilgilendirici konulara değinmek istiyorum.

2 yorum:

Dr. Tuğçe Güzel Çay dedi ki...

MERHABA, BLOGUNUZA BAKTIM, ÇOK BEĞENDİM, BENİMDE 11 YAŞINDA TERRİER CİNSİ DİŞİ BİR KÖPEĞİM VAR, ELİMDE DOĞDU DİYEBİLİRİM, ÇÜNKÜ ALDIĞIMDA DAHA 3 HAFTALIKTI. KADIKÖYDE SAHİLDEKİ HAYVAN SATICILARINDAN ALDIM (ŞUAN BELEDİYE TARAFINDAN ORASI YIKILDI SANIRIM). YEMEĞİYDİ, AŞISIYDI, GEZMESİYDİ DERKEN BİR BAKTIK Kİ EVİMİZİN EN SEVİLEN FERDİ OLMUŞ. ŞİMDİ 5 AYLIK BİR BEBEĞİM VAR. AZICIK İLGİ AZALDI TABİKİ TOBY'MİZE. ADI TOBY AMA BİZ ONA TOBY-CAN DİYORUZ :) O BİZİM STRES TOPUMUZ, HERKESE DAHA DOĞRUSU BİR HAYVANA BAKABİLECEĞİNE İNANAN HERKESE TAVSİYE EDİYORUM, BİR HAYVANINIZ OLSUN, İŞTEN EVE DÖNÜNCE TÜM YORGUNLUĞUNUZU ALIYOR, ÇALIŞMIYOR İSENİZ, SİZE DIŞARI ÇIKMAK İÇİN, HAREKET ETMEK İÇİN SEBEP OLMUŞ OLUYOR. TÜM HAYVAN DOSTLARINA SEVGİLER. DR.TUĞÇE GÜZEL ÇAY

Başak Pirtini dedi ki...

Merhaba Tuğçe Hanım,
Beğendiğinize sevindim. Yakında beslenme, aşılar ile ilgili de yazıları ekleyeceğim. Takip ederseniz faydalı bulacağınıza inanıyorum. Size köpeğinizle uzun ve sağlıklı bir yaşam dilerim.